top of page

Doulapaket

Hypnobirthingkurs

Affirmationskort

Fjärde trimesterkit

Affirmationskort kan man lätt göra själv, men för den som behöver lite inspiration eller fillar när dom är lite fina så har jag gjort sex kort med olika affirmationer som passar att sätta upp inför en födsel.

Jag använde själv affirmationer inför min senaste födsel. Jag satte upp sex olika meningar runt om i lägenehten och läste dom 1-3 gånger när jag gick förbi. När födseln väl kom och det började bli riktigt intensivt så kom två utav affirmationerna till mig och gav mig sådan trygghet och styrka.

Den första var “Du är stark” den andra var “Kraften i vågorna är inte starkare än dig, kraften kommer från dig”.

En affirmation är en medvetet vald, positiv instruktion till dig själv. Det kan vara en eller ett par korta meningar lång. En affirmation hjälper dig att skapa det du vill ha, eller ha mer av i ditt liv.  Den handlar om din egen förändring och ska formuleras som om den redan var sann och den vara skriven i presens. Affirmationer kan vara hjälpsamma när som helst i livet, inte minst under en graviditet, inför en födsel och under fjärde trimestern. Under denna händelserika och många gånger sköra tid fylld med allt från förhoppningar till rädslor kan det vara bra att använda sig av ett verktyg som skapar positiva tankar i stunden och som kan vara stärkande inte minst under födsel när de kan fungera som ett mantra.

250kr inkl. frakt

Affirmationskort

Tjänster > Affirmationskort

Doulapaket

Hypnobirthingkurs

Affirmationskort

Fjärde trimesterkit

Förberedande, förebyggande, stödjande verktyg för dig och din partner

Tjänster

bottom of page