top of page

Doulapaket

Hypnobirthingkurs

Affirmationskort

Fjärde trimesterkit

Kontakta mig per mail när som helst under kursens gång om ni har frågor eller är i behov av stöd.

Övrigt:
- Vi kommer att bjuda på fika och hoppas på att vi har något för alla smaker, meddela gärna allergier i förväg.
- Alla kommer få en fin liten goodiebag, innehåll TBD
- För allas säkerhet så ber vi att alla som deltar att vara friska (från smittsamma sjukdomar). Detta för att vi alla ska känna oss bekväma att röra oss fritt i rummet. Handtvätt kommer att uppmuntras under kursens gång.

Anmälan:
Anmälan är öppen för alla gravida och deras stödpersoner. Vi kommer kontakta de som fått plats och ber er bekräfta er plats inom 48 timmar.

Innehåll: Kursen är både theoretisk och praktisk. Vi kommer gå igenom bl.a. anatomi och fysiologi, affirmationer, visualisering, hypnos, avslappning och anding. Samtliga deltagare kommer också få tillgång till vår webbkurs så man har med sig övningarna och även kan upprepa informationen vi går igenom på in-person kursen.

Språk: Kursen hålls på svenska men kurslitteraturen är på engelska. Alla behöver ha boken Hypnobirthing av Marie Mongan. Vi har 3 ex att låna ut om man inte vill köpa en själv.

Var: Meja Kvinnohälsa, Munkforsplan 33 T-bana Farsta

När: 09-11-16 september kl 17-20 på måndagen och kl 10-13 på lördagarna (kursen är alltså alla tre dagar). Samt ett uppföljningstillfälle i vår.

För vem: Vi rekommenderar att man går kursen när man är i vecka 18-25, men det är fritt fram att anmäla intresse oavsett hur långt gången man är. Vi rekommenderar att man kommer i par med sin stödperson.

2000 kr per deltagare inkl. moms

Fysisk kurs

Tjänster > Hypnobirthingkurs

Vi har gjort en fantastisk webbkurs inspirerad av hypnobirthing.
Mer information finns på www.hypnokurs.se

Onlinekurs

Doulapaket

Hypnobirthingkurs

Affirmationskort

Fjärde trimesterkit

Förberedande, förebyggande, stödjande verktyg för dig och din partner

Tjänster

bottom of page