top of page

Hypnobirthing

Webbkurs

Vi har gjort en fantastisk webbkur inspirerad av hypnobirthing. Mer information finns på www.hypnokurs.se

Fysisk kurs

Snart är det äntligen dags för ytterligare en hypnobirthingkurs med mig och syrran (Asabea Britton).

När:

18/4 kl 16.30-19.30

22/4 kl 10.30-13.30

23/4 kl 10.30-13.30

Samt ett uppföljningstillfälle i höst.

Var: 

T5 Community, Tomtebodagatan 5 (T St. Eriksplan)

Pris:

6500kr för en gravid samt en stödperson

Språk:

Kursen hålls på svenska men kurslitteraturen är på engelska. Alla behöver ha boken Hypnobirthing av Marie Mongan. Vi har 3 ex att låna ut om man inte vill köpa en själv.

Innehåll:

Kursen är både theoretisk och praktisk. Vi kommer gå igenom bl.a. anatomi och fysiologi, affirmationer, visualisering, hypnos, avslappning och anding. Samtliga deltagare kommer också få tillgång till vår webbkurs så man har med sig övningarna och även kan upprepa informationen vi går igenom på in-person kursen.

Anmälan:

Anmälan är öppen för alla gravida samt de i processen att försöka bli gravida. Vi kommer kontakta de 6-8 gravida+stödpersoner som fått plats och ber er bekräfta er plats inom 48 timmar.

Övrigt:

- Vi rekommenderar att man går kursen när man är i vecka 18-25, men det är fritt fram att anmäla intresse oavsett hur långt gången man är, samt även om man är i processen att försöka bli gravid.

- Vi kommer att bjuda på fika och hoppas på att vi har något för alla smaker, meddela gärna allergier i förväg.

- Alla kommer få en fin liten goodiebag, innehåll TBD

- För allas säkerhet så ber vi att alla som anmäler sig, samt deras partner/stödpersoner är helt friska från smittsamma sjukdomar när de kommer till kursen. Detta för att vi alla ska känna oss bekväma att röra oss fritt i rummet. Handtvätt och handsprit kommer att uppmuntras under kursens gång.

U-DhDjCQ.png
Intresseanmälan till Hypnobirthingkurs
Om det skulle bli många som anmäler sig så försöker vi ev utöka antalet platser. I det fallet vore det hjälpamt att veta tider ni skulle kunna komma

Tack för din intresseanmälan!

bottom of page